Pannestekt laks med crème fraîche
Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 600 g laksefilet uten skinn
- 2 ss soyasaus
- 1 ts sitronpepper
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 beger TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
Tilbehør:
- 1 bunt brokkoli
- 8 stykk mellomstore potet
Slik gjør du
1
Skjær laksen i biter på ca. 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca. 1 minutt på hver side.
2
Skru ned varmen, og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med laksen. La det hele surre i ca. 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller litt fiskefond.
Tilbehør:
1
Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.
TipsRetten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.