Skip to main content

Pannestekt laks med crème fraîche

Enkel
20min

Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.

3.9
(544)
Next ImagePannestekt laks med crème fraîche

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
laksefilet uten skinn
2 ss
soyasaus
1 ts
sitronpepper

Tilbehør:

1 bunt
brokkoli
8 stk
mellomstore potet

Fremgangsmåte

  1. Skjær laksen i biter på ca. 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca. 1 minutt på hver side.

  2. Skru ned varmen, og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med laksen. La det hele surre i ca. 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller litt fiskefond.

Tilbehør:

  1. Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Retten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter