
Laks teriyaki
Laks og asiatiske smaker passer godt sammen. I denne oppskriften har vi penslet laksen med teriyakisaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Skjær fisk i små biter på ca. 30 gram. Pensle med teriyakisaus. Strø på salt og nykvernet pepper. Bak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt, ca. 8 minutter. La den hvile litt før servering, helst med folie over.
- 3
Kok nudler som anvist på pakken.
- 4
Skjær melon i små terninger. Riv ingefær. Skjær paprika i strimler. Rens og finhakk persille, chili, hvitløk og løk, og surr dette lett i smør.
- 5
Rør inn nudler og melon. Anrett med laksebitene på toppen.
Tips
Når du skal bake SALMA, er det viktig at den er romtemperert før du setter den i ovnen. Da får du en jevnere oppvarming.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



