Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Laks teriyaki

Middels
30min

Laks og asiatiske smaker passer godt sammen. I denne oppskriften har vi penslet laksen med teriyakisaus.

4.1
(35)
Next ImageLaks teriyaki

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
laks
1 ss
teriyakisaus
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper
250 g
eggnudler (1 pakke)
0.25 stk
melon
2 cm
frisk ingefær
0.5 stk
rød paprika
3 ss
bladpersille
0.25 stk
chili
1 stk
hvitløksfedd
1 stk
sjalottløk

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær fisk i små biter på ca. 30 gram. Pensle med teriyakisaus. Strø på salt og nykvernet pepper. Bak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt, ca. 8 minutter. La den hvile litt før servering, helst med folie over.

  3. Kok nudler som anvist på pakken.

  4. Skjær melon i små terninger. Riv ingefær. Skjær paprika i strimler. Rens og finhakk persille, chili, hvitløk og løk, og surr dette lett i smør.

  5. Rør inn nudler og melon. Anrett med laksebitene på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du skal bake SALMA, er det viktig at den er romtemperert før du setter den i ovnen. Da får du en jevnere oppvarming.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter