tablecloth-basil
Rakfisk
(15)

Rakfisk

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Rakfisk er ypperlig å servere, gjerne med rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 kgrakfisk

Forslag til tilbehør

1 stkrødløk
1 stkpurre
10 ssTINE Seterrømme
4 stksyltede rødbeter
10 stklefser eller eventuelt flatbrød
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt. Del i biter og legg på fat. Du kan også kjøpe rakfisken ferdig filetert, og klar til å legge rett på fat.
    2. Skjær rødløk og purreløk i tynne ringer. Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken.
blue heart
Tips!

Beregn ca. 100 g rakfisk per person på en buffé. 

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff