Rakfisk

Rakfisk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Rakfisk er ypperlig å servere, gjerne med rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 kg rakfisk

Forslag til tilbehør

1 stk rødløk
1 stk purre
10 ss TINE Seterrømme
4 stk syltede rødbeter
10 stk lefser eller eventuelt flatbrød

Slik gjør du det

    1. Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt. Del i biter og legg på fat. Du kan også kjøpe rakfisken ferdig filetert, og klar til å legge rett på fat.
    2. Skjær rødløk og purreløk i tynne ringer. Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken.
Tips!

Beregn ca. 100 g rakfisk per person på en buffé. 

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat