Rakfisk

Rakfisk

0
20
Enkel15 min
For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Rakfisk er ypperlig å servere, gjerne med rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 kg
    rakfisk

Forslag til tilbehør

  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    purre
  • 10 ss
  • 4 stk
    syltede rødbeter
  • 10 stk
    lefser eller eventuelt flatbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt. Del i biter og legg på fat. Du kan også kjøpe rakfisken ferdig filetert, og klar til å legge rett på fat.

  2. 2

    Skjær rødløk og purreløk i tynne ringer. Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken.

Tips

Beregn ca. 100 g rakfisk per person på en buffé. 

Del denne oppskriften: