Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Rødspette med remuladesaus

Enkel
30min

Rødspette er en klassiker fra Danmark, som hele familien garantert kommer til å like. Remuladesaus passer fint til.

3.7
(61)
Rødspette med remuladesaus

Ingredienser

Potet:

8 stk
potet

Remulade:

1 stk
egg
1 stk
løk
2 stk
sylteagurk
2 dl
majones
0.5 dl
TINE® Yoghurt Naturell eller matyoghurt
2 ss
frisk persille
½ ts
tørket kjørvel
1 ts
tørket estragon
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ss
sitronsaft

Rødspette:

600 g
rødspettefilet
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 dl
cornflakes
1 stk
egg
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Slik gjør du

remulade:

Rødspette:

Tips

Har du ikke alle urtene til remuladesausen, kan du fint droppe noen av dem, eller erstatte med andre friske urter eller tørket krydder.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter