Pannestekt torskefilet med kapers- og persillesmør
Enkel
30min
Torsk er favorittfisken hos mange. Her serveres den med kapers- og persillesmør. En frisk fennikel- og reddiksalat hører med, sammen med kokte poteter.
4.1
(15)

Ingredienser
8 stk
potet
2 stk
fennikel
1 pakke
reddik
Dressing:
2 ss
presset sitron
5 ss
olivenolje
1 ts
salt
½ ts
malt sort pepper
Torsk:
4 stk
torskefilet, uten skinn og bein
1 ts
salt
½ ts
hvit pepper
4 ss
hvetemel
3 ss
TINE® Meierismør til steking
Kapers- og persillesmør:
100 g
100 g
kapers, silt av
1 dl
bladpersille, finhakket
2 stk
sitron, presset
Slik gjør du
Dressing:
Torsk:
Kapers- og persillesmør:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dersom du skal lage mat til mange kan du brune torsken raskt og ettersteke den i ovn ved 200°C, i 8-10 minutter, til den flaker seg.



