Ovnsbakt torsk med pesto og fargerike grønnsaker
Enkel•25 min min
En delikat pesto løfter sammen med fargerike grønnsaker smaken på denne torskeretten til himmels. Nam! Nam!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk , hakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 stkbrokkoli , i små buketter
-
1 stkrød paprika , i biter
-
2 stkgulrøtter , i terninger på 1 cm
-
800 gtorskefilet , fersk eller opptint
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 sspesto
-
3 dlvann
-
1 ssfiskebuljong
-
300 gvillris
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Legg løk, hvitløk, brokkoli, paprika og gulrot i en ildfast form.
Tips
Varier gjerne grønnsakene i denne retten.
-
2
Legg fisk over grønnsakene i formen, og krydre med salt og pepper.
-
3
Fordel pesto over fiskestykkene. Hell vann utblandet med buljong over grønnsakene, og dekk formen med folie.
-
4
Stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til fisken er ferdig.
-
5
Kok ris som anvist på pakken, og server til.