Ovnsbakt torsk med pesto og fargerike grønnsaker

(29)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En delikat pesto løfter sammen med fargerike grønnsaker smaken på denne torskeretten til himmels.

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

1 stkløk, hakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkbrokkoli, i små buketter
1 stkrød paprika, i biter
2 stkgulrøtter, i biter
800 gtorskefilet
½ tssalt
¼ tspepper
4 sspesto
3 dlvann
1 ssfiskebuljong
300 gvillris

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg løk, hvitløk, brokkoli, paprika og gulrot i en ildfast form.

      Tips:

      Varier gjerne grønnsakene i denne retten.

    2. Legg fisk over grønnsakene i formen, og krydre med salt og pepper.
    3. Fordel pesto over fiskestykkene. Hell vann utblandet med buljong over grønnsakene, og dekk formen med folie.
    4. Stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til fisken er ferdig.
    5. Kok ris som anvist på pakken, og server til.

Tips:

Laks, kveite, sei eller andre fiskeslag kan brukes i denne lettvinte retten.

Kommentarer

  Legg til kommentar