Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ostepanert torskefilet

Enkel
40min

Hjemmepanerte torskefileter smaker utrolig godt til bakte beter og søtpoteter. Med revet ost i paneringen blir stekeskorpen på fisken ekstra god.

4.5
(15)
Lagre
Skriv ut
Ostepanert torskefilet

Ingredienser

700 g
torskefilet (evt. annen hvit fisk)
1 ts
salt
¼ ts
pepper
4 ss
strøkavring
1 dl
Revet JARLSBERG®
1 dl
egg

Smørbakte beter og søtpotet

250 g
bete, eventuelt bare rødbeter
150 g
søtpotet
4 stk
hvitløksfedd
3 ss
2 ss
frisk timian, grovhakket
¾ ts
salt
½ ts
kvernet hvit pepper

Basilikumsaus:

2 dl
fiskekraft (vann + buljong)
1 ts
maizena
½ potte
basilikum
1 dl
Revet JARLSBERG®
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

Tips

Lag din egen strøkavring. Spar på alle brødrester og skalker og rist dem i langpannen på svak varme i stekeovnen. Når de er blitt tørre kjører du dem noen runder i food processor. Oppbevar på tette glass.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter