
Gremolatafisk med urtekrem
Gremolata er en blanding av brød, hvitløk og basilikum som brukes mye i middelhavslandene. Blandingen gir en deilig smak på fisken, og sammen med den friske urtekremen kan hverdagsfisken omvandles til det reneste festmåltidet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Gremolata:
Fremgangsmåte
- 1
Bland brød, hvitløk og basilikum i en foodprocessor. La det ligge åpent på en tallerken slik at det tørker litt.
- 2
Skjær squash og tomater i skiver. Stek skivene i litt smør og dryss over salt og pepper.
- 3
Skjær fisken i porsjonsstykker, og ha på salt og pepper. Stek fisken i smør i stekepannen.
- 4
Bland Crème Fraîche og dill. Smak dette godt til med salt og pepper.
- 5
Legg grønnsakene på tallerken med fisken oppå. Dryss gremolata (brødmiksen) over fisken og server med kokte poteter og urtekrem til.