Kefir og melkesaltet kolje
Middels
0min
Denne oppskriften med kolje er laget av Kokkelandslaget og gir deg et herremåltid hvor fisken formelig smelter på tungen. En festmiddag av ypperste klasse.
3.0
(3)

porsjoner
4
Fermentering av selleri
1 stk
selleri
1 l
vann
20 g
salt
Fisken
600 g
skinnfri hyse (kolje)
50 g
salt
5 g
sukker
2 stk
hvitløksfedd, grovkuttet
3 g
korianderfrø
3 g
fennikelfrø
2 g
ristet sort pepper
5 stk
laurbærblad
Potetkrem med Kefir
600 g
mandelpotet, skrellet
1 dl
50 g
1 ts
salt
Fennikel Crudite
1 stk
fennikel
½ stk
sitron
⅛ ts
salt (en klype salt)
1 ss
olivenolje
Dillolje
1 potte
dill
3 dl
solsikkeolje
Slik gjør du
Fisken
Potetkrem med Kefir
Fennikel Crudite
Dillolje
Trykk for å vurdere oppskriften






