Tips
Brødene kan gjerne fryses, varm dem noen minutter etter at de er tint under grillelementet eller på 200 grader over- og undervarme før servering.
Antall porsjoner
4
Brødene kan gjerne fryses, varm dem noen minutter etter at de er tint under grillelementet eller på 200 grader over- og undervarme før servering.
Tips
Anita Blomvik, som står bak bloggen Kvardagsmat, gir deg oppskriften på en deilig hjemmelaget hamburger med kremet blåmuggdressing. I tillegg til dressingen er sitronmarinert rødløk en herlig topping. Det skjer en forvandling med rødløken når du legger den i sitronsaft, og den blir liksom sylta. Den særpregede rødløksmaken som ofte blir for skarp og dominerende forsvinner, og blir isteden søt, rund og god. Og hele prosessen skjer mens du klargjør burgerne, så her trenger du ikke å sylte og styre lang tid i forveien!

porsjoner
4
Brødene kan gjerne fryses, varm dem noen minutter etter at de er tint under grillelementet eller på 200 grader over- og undervarme før servering.
Hamburgerbrød er også fint å lage en dag du har god tid, og så legge i fryseren til senere bruk. Da kan du servere denne retten på få minutter. Les mer på kvardagsmat.no