Karrisild

Karrisild

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kryddersildfileter
1 stk løk
165 g majones (1 pakke)
1 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ts karri

Slik gjør du det

    1. Vann ut sildefiletene om nødvendig. Tørk filetene godt og skjær i tynne biter på skrå.
    2. Skjær løk i tynne ringer. Rør sammen majones, lettrømme og karri.
    3. Bland sild og løk med dressingen og ha den over i et glass. Oppbevar silden kjølig minst 1 dag før servering.
Tips!

Hvis silden er for salt, kan den vannes ut 2-3 timer i kaldt vann.  

Kommentar

Kommentarer

  • Heidi Kristiansen

    2 år siden
    Hei hvilken løk er det i karri silden?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Heidi, Når det står bare løk i oppskrifter henvises det som regel alltid til Cepaløk(vanlig gul løk). God jul!

      Kommenter  (0)


  • Ingrid De Long

    3 år siden
    Det er kjempegodt med eplebiter i karrisild! Og vispet kremfløte 50/50 krem og majones. Men skal prøve med rømme i år. Aldri en jul uten karrisild.

    Kommenter  (3)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Ingrid, Tusen takk for gode tips. Og lykke til med å bruke rømme, gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan sluttresultatet ble :)

      Kommenter  (6)


Det er mye kjærlighet i god mat