Skip to main content

Karrisild

Enkel
15min

Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.

3.8
(48)
Next ImageKarrisild

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kryddersildfilet
1 stk
løk
165 g
majones (1 pakke)
2 ts
karri

Fremgangsmåte

  1. Vann ut sildefiletene om nødvendig. Tørk filetene godt og skjær i tynne biter på skrå.

  2. Skjær løk i tynne ringer. Rør sammen majones, lettrømme og karri.

  3. Bland sild og løk med dressingen og ha den over i et glass. Oppbevar silden kjølig minst 1 dag før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis silden er for salt, kan den vannes ut 2-3 timer i kaldt vann.  

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter