Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fiskepinner med potetmos og rotgrønnsaker

Enkel
45min

Oppskift på hjemmelagde fiskepinner av torskefilet, servert med hjemmelagd potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker.

3.9
(23)
Fiskepinner med potetmos og rotgrønnsaker

Ingredienser

Hjemmelagde fiskepinner

600 g
torskefilet (eller annen type fiskefilet)
1 dl
hvetemel
½ ts
salt
½ ts
pepper
2 stk
egg, pisket sammen
2 dl
strøkavring, geriljermel eller tørkede brødsmuler

Potetmos

800 g
potet
3 dl
TINE® Lett Matfløte eller TineMelk Hel
¼ ts
muskat
½ ts
pepper
1 ts
salt

Rotgrønnsaker stekt i ovnen

4 stk
gulrot
200 g
kålrot
1 stk
løk
1 stk
sellerirot
2 ss
olivenolje
½ ts
salt
½ ts
pepper

Slik gjør du

Koke poteter

Ovnsstekte rotgrønnsaker

Tilberedning av fiskepinner

Potetmos

Steke fiskepinner

Tips

Bytt gjerne ut torsken med andre typer fisk, som sei, hyse, kolje, lysing, lange eller brosme.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter