
Grove tortillalefser med gravlaks og sennepspoteter
Lag gjerne tortillalefsene selv. Disse grove variantene som vi har fylt med gravlaks og sennepspoteter gjort deg god og mett!

Ingredienser
Antall porsjoner
6
Grove tortillas
Sennepspoteter
Fremgangsmåte
- 1
Kna mel og salt med mesteparten av vannet. Elt deigen godt til du får en fast og smidig deig. Juster eventuelt med mer vann eller mel.
- 2
Del deigen i emner, rull til en kule og kjevle ut til en tynn lefse på et godt melet bord.
- 3
Stek raskt på begge sider på høy varme i en stor stekepanne eller på en takke. Legg til avkjøling under et fuktet kjøkkenhåndkle slik at de holder seg myke.
Tips
Har du en elektrisk takke, er det perfekt å steke tortillas på den.
- 4
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet, skrell og del potetene i biter. Visp sammen sennep, honning, eddik, rømme, salt og pepper og vend med potetene.
Tips
Har du ferdigkokte poteter fra tidligere, er det bare å bruke dem.
- 5
Smør lefsene med kremost og legg på salat, gravlaks og sennepspoteter. Topp med finsnittet rødløk og rull lefsen sammen.
Tips
Tortillalefsene kan fylles med mye forskjellig i stedet for gravlaks, for eksempel ost og skinke, grillet kylling med rømmedressing, grillede grønnsaker og matyoghurt eller kremet tunfisksalat.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



