
Fiskepanetter med salsa
Fiskepanetter av torsk servert med en nydelig mangosalsa. Paprikapulver, chilipulver og oregano gir smak til fisken.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fiskepanetter:
Salsa:
Fremgangsmåte
- 1
Legg fisk i en skål og riv over litt sitronskall. Del sitron i to og drypp sitronsaft over fisken. La fisken ligge i sitronsaften i 5–10 minutter.
- 2
Bland sitronskall, paprikapulver, chilipulver, oregano og griljermel i en dyp tallerken. Visp eggehvite med resten av sitrosaften i en annen tallerken.
- 3
Skjær tomat i biter. Skrell mango og skjær fruktkjøttet i terninger. Skyll bønner og la vannet renne av.
- 4
Bland tomat, mango, bønner og mais i en kjele. Varm opp, og la salsaen koke på middels sterk varme i 5 minutter. Rør inn halvparten av oljen, og smak til med salt. Legg lokk på kjelen og hold sausen varm.
- 5
Varm resten av oljen i en stekepanne. Salt fiskefiletene. Vend dem først i eggehvite og så i griljermel. Stek dem i olje i 4–5 minutter på hver side, til fisken er gjennomstekt og paneringen er gyllen. Server med salsa.
Tips
I denne retten har vi brukt torsk, men du kan fint bruke annen hvit fisk som sei eller hyse.
Flere fristende oppskrifter



