Fiskeform med rød pesto
I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
- 600 g torskefilet
- 1 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 3 dl TINE® Matfløte
- 1 dl tomatpesto (rød pesto)
- 2 ss hakket persille
- 1 dl Revet JARLSBERG®, eller annen god gulost
Slik gjør du
1
Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.
2
Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.
3
Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.
TipsVariér smaken ved å bytte ut Jarlsberg med en annen smakfull ost. Hva med TINE Revet Ost 4 Oster?