Skip to main content

Fiskeform med rød pesto

Enkel
40min

I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.

3.8
(92)
Next ImageFiskeform med rød pesto

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
torskefilet
1 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
tomatpesto (rød pesto)
2 ss
hakket persille
1 dl
Revet JARLSBERG® eller annen god gulost

Fremgangsmåte

  1. Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.

  2. Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.

  3. Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Variér smaken ved å bytte ut Jarlsberg med en annen smakfull ost. Hva med TINE Revet Ost 4 Oster?

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter