
Fiskefingre med søtpotetstaver
Fish & chips laget av søtpotetstaver og hjemmelagde sprøstekte fiskepinner får garantert tennene til å løpe i vann. Den rømmebaserte dressingen med honning og karri smaker også veldig godt til kyllingretter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Søtpotetstaver:
Fiskefingre:
Karridressing:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C.
Søtpotetstaver:
- 2
Vend sammen søtpotet, smør, salt og pepper i en bolle. Legg stavene utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til potetstavene er møre.
Fiskefingre:
- 3
Del fiskefilet i lange stykker, og krydre med salt og pepper. Snu fisken i mel, og deretter i egg og strøkavring.
Tips
La fiskefingrene ligge i 5 minutter før steking, slik at paneringen får satt seg.
- 4
Stek fiskefingrene 2 minutter på hver side i smør i en stekepanne.
- 5
Pisk sammen rømme, majones, karri, honning, salt og pepper til karridressingen og server med fiskefingre og søtpotetstaver.
Tips
Ha gjerne små epleterninger i dressingen.
Tips
Server gjerne med en blandet salat, eller stekte grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


