
Fiskeboller med hvit saus
Klassikeren fiskeboller med hvit saus, kokte gulrøtter og poteter. Litt retro og veldig godt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Skrell og del gulrot i skiver.
- 2
Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
- 3
Rør sausen glatt og jevn. Tilsett melk og kok opp under omrøring.
- 4
La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Riv muskat på et rivjern, og smak til sausen med salt, pepper og muskat.
Tips
Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
- 5
Legg fiskeboller i sausen og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
- 6
Damp gulrøttene i fem minutter eller til de så vidt er myke.
Tips
Det er godt å krydre med litt karri i sausen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



