Ferske vårruller

Ferske vårruller med Kesam®-dipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 60 min
Asiatiske vårruller er den perfekte måten å pakke inn gode, sprø grønnsaker på. Her serveres de ferske med reker, klassisk hoisinsaus og dipp av Kesam og mangochutney.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk hjertesalat
1 stk mango
2 stk avokado
½ stk agurk
1 stk rød chili
2 stk vårløk
1 dl peanøtter
4 dl pillede reker
12 ark rispapir
1 stk frisk koriander
4 ss hoisinsaus

KESAMDIPP

2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
1 stk vårløk
1 ss limesaft
2 ss mangochutney

TIL SERVERING

2 dl hoisinsaus
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Vask, tørk og strimle salat. Del mango, avokado og agurk i strimler og hakk chili, vårløk og peanøtter.
    2. Fukt rispapiret raskt i lunkent vann, legg det ned på en tallerken eller plastfjøl og legg strimler av salat, mango, avokado, agurk og vårløk i en stripe midt på rispapiret. Strø over reker, hakkede peanøtter, chili og koriander. Brett to av sidene inn over fyllet og rull sammen.
      Tips!

      Hold de ferdige vårrullene myke ved å dekke dem til med et fuktig kjøkkenhåndkle. Få gjerne de rundt bordet til å rulle sine egne vårruller slik at de kan fylle dem med akkurat det de ønsker.

    3. Bland sammen Kesam, hakket vårløk, limesaft og mangochutney, og server som dipp ved siden av sammen med klassisk hoisinsaus.
Tips!

Du kan fylle ferske vårruller med mye annet godt, for eksempel kongekrabbe, okse- eller svinekjøtt eller holde dem helt vegetariske.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat