
Cornflakes-panert torskefilet med brokkolipuré
En sprø cornflakes-panering setter et spennende preg på fiskemiddagen. Sammen med kokt villris og brokkolipuré, er middagen komplett.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Panert torskefilet:
Brokkolipuré:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C
- 2
Kok ris som anvist på pakken.
Panert torskefilet:
- 3
Del torsk i fire stykker. Krydre med salt og pepper, og vend i mel.
Tips
I stedet for torsk, kan du bruke sei, kveite eller steinbit.
- 4
Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg og deretter i cornflakes. Legg stykkene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.
Brokkolipuré:
- 5
Kok brokkoli mør en kjele. Sil fra vannet og kjør til puré med en mikser sammen med smør og rømme. Smak til med salt og pepper.
Saus:
- 6
Pisk sammen kesam og urter, og server til som saus.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


