Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Cornflakes-panert torskefilet med brokkolipuré

Enkel
25min

En sprø cornflakes-panering setter et spennende preg på fiskemiddagen. Sammen med kokt villris og brokkolipuré, er middagen komplett.

4.0
(73)
Next ImageCornflakes-panert torskefilet med brokkolipuré

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 dl
villris, ukokt

Panert torskefilet:

700 g
torskefilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
hvetemel
3 dl
cornflakes
2 stk
egg, sammenpiskede

Brokkolipuré:

1 stk
brokkoli, delt i buketter
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Saus:

2 ss
friske urter, hakkede

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C

  2. Kok ris som anvist på pakken.

Panert torskefilet:

  1. Del torsk i fire stykker. Krydre med salt og pepper, og vend i mel.

    Tips

    I stedet for torsk, kan du bruke sei, kveite eller steinbit. 

  2. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg og deretter i cornflakes. Legg stykkene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.

Brokkolipuré:

  1. Kok brokkoli mør en kjele. Sil fra vannet og kjør til puré med en mikser sammen med smør og rømme. Smak til med salt og pepper.

Saus:

  1. Pisk sammen kesam og urter, og server til som saus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter