
Ceviche med søtpotetmos og grillet mais
Det søramerikanske kjøkkenet har tatt verden med storm og en av de mest populære rettene er ceviche, «sitruskokt» fisk. Her er den friske fisken servert med klassisk søtpotetmos og grillet mais.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland limesaft og fiskekraft med finhakket og most hvitløk, finhakket rødløk og chili. Skjær fisken i små terninger og vend i limekraften. La godgjøre seg i ca. 30 minutter.
Tips
Du kan bytte ut lime med sitron.
- 2
Skrell og del potetene i biter. Kok møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos med smør, salt og pepper.
- 3
Grill maiskolbene raskt på grillen eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene og vend med smør. Server ceviche med søtpotetmos, mais og et dryss koriander.
Tips
Du kan lage ceviche av flere typer fisk. Laks, ørret, torsk eller kveite er gode valg. Retten passer også særdeles godt som forrett om du skal arrangere selskap.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


