Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Tunfisktoast

Enkel
20min

En klassisk amerikansk oppskrift på sandwich, en tuna melt. Enkelt og godt.

4.1
(29)
Next ImageTunfisktoast

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
2 ss
finhakket sjalottløk eller løk
2 ss
sylteagurk
150 g
hermetisk tunfisk i olje
2 ss
kapers
2 ss
majones
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ts
sitronsaft
8 skiver
grovt brød

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann. Ha i egg. La det koke i ca. 8 minutter, slik at det blir hardkokt. Avkjøl og hakk opp egget.

  2. Finhakk sjalottløk og sylteagurk.

  3. Hell olje av tunfisk. Del tunfisk opp i små biter med en gaffel. Ha den i en bolle, og tilsett hakket egg, kapers, løk og sylteagurk. Bland inn majones. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.

  4. Rist halvparten av brødskivene lett i tørr stekepanne eller i en brødrister.

  5. Ha tunfisksalaten på brødet. Dekk hver av skivene med osteskiver. Legg på den andre skiven på hver av smørbrødene. Snu, slik at begge sidene blir ristet og at osten smelter. Del hver toast i to. Server med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Røren til toastene kan fint lages dagen i forveien.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter