Tunfisktoast

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk amerikansk oppskrift på sandwich, en tuna melt. Enkelt og godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkegg
2 ssfinhakket sjalottløk eller løk
2 sssylteagurker
150 gtunfisk i olje herm
2 sskapers
2 ssmajones
¼ tssalt
¼ tspepper
1 tssitronsaft
8 skivergrovt brød
8 skiverNorvegia® Original
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann. Ha i egg. La det koke i ca. 8 minutter, slik at det blir hardkokt. Avkjøl og hakk opp egget.
    2. Finhakk sjalottløk og sylteagurk.
    3. Hell olje av tunfisk. Del tunfisk opp i små biter med en gaffel. Ha den i en bolle, og tilsett hakket egg, kapers, løk og sylteagurk. Bland inn majones. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
    4. Rist halvparten av brødskivene lett i tørr stekepanne eller i en brødrister.
    5. Ha tunfisksalaten på brødet. Dekk hver av skivene med osteskiver. Legg på den andre skiven på hver av smørbrødene. Snu, slik at begge sidene blir ristet og at osten smelter. Del hver toast i to. Server med en gang.

Tips:

Røren til toastene kan fint lages dagen i forveien.

Kommentarer

  Legg til kommentar