Tunfisktoast

Tunfisktoast

0
16
Enkel20 min
En klassisk amerikansk oppskrift på sandwich, en tuna melt. Enkelt og godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    egg
  • 2 ss
    finhakket sjalottløk eller løk
  • 2 ss
    sylteagurk
  • 150 g
    tunfisk i olje herm
  • 2 ss
    kapers
  • 2 ss
    majones
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ts
    sitronsaft
  • 8 skiver
    grovt brød
  • 8 skiver
    Norvegia Original

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp vann. Ha i egg. La det koke i ca. 8 minutter, slik at det blir hardkokt. Avkjøl og hakk opp egget.

  2. 2

    Finhakk sjalottløk og sylteagurk.

  3. 3

    Hell olje av tunfisk. Del tunfisk opp i små biter med en gaffel. Ha den i en bolle, og tilsett hakket egg, kapers, løk og sylteagurk. Bland inn majones. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.

  4. 4

    Rist halvparten av brødskivene lett i tørr stekepanne eller i en brødrister.

  5. 5

    Ha tunfisksalaten på brødet. Dekk hver av skivene med osteskiver. Legg på den andre skiven på hver av smørbrødene. Snu, slik at begge sidene blir ristet og at osten smelter. Del hver toast i to. Server med en gang.

Tips

Røren til toastene kan fint lages dagen i forveien.

Del denne oppskriften: