
Tortilla-rull med kikerter
Tortillalefser fylt med kikertmos passer fint som en lett middag, en lunsjrett, eller et friskt kjøttfritt tilskudd på buffetbordet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Skyll kikerter og ha i en kjøkkenmaskin med knivblad. Kjør til grov mos og rør inn kremost og chilisaus.
- 2
Finhakk vårløk og reddik, skjær stangselleri i tynne skiver og agurk i staver.
- 3
Vend vårløk og reddik med kikertmosen og fordel mosen utover tortillalefser. Legg en stripe agurk og selleri og rull sammen til faste ruller. Pakk tett i plastfolie, og legg i kjøleskapet i 30 minutter eller mer.
Tips
Oppskrift på Grove tortillalefser finner du her.
- 4
Riv salat, og bland sammen med salat, granateplekjerner og tørkede tranebær. Del lime i båter. Smak rømme til med sitronsaft og salt.
- 5
Del tortillaruller i skiver, server med salat og rømmedressing.
Tips
Tortilla-rullene kan lages kvelden før eller om morgenen, og ligge i kjøleskapet slik at du raskt kan samle sammen en lunsj eller middag ved behov.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



