Tortilla-rull med kikerter

Tortilla-rull med kikerter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Tortillalefser fylt med kikertmos passer fint som en lett middag, en lunsjrett, eller et friskt kjøttfritt tilskudd på buffetbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dl hermetiske kikerter
250 g TINE Kremgo’® Naturell
1 ss chilisaus
3 stk vårløk
5 stk reddiker
1 stilk stangselleri
½ stk agurk
4 stk tortillalefser

RØMMEDRESSING

2 dl TINE Lettrømme 10 %
1 ss sitronsaft
¼ ts salt

TIL SERVERING

6 dl salatblanding
2 dl ruccola
2 ss tørkede tranebær
4 ss granateplekjerner
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Skyll kikerter og ha i en kjøkkenmaskin med knivblad. Kjør til grov mos og rør inn kremost og chilisaus.
    2. Finhakk vårløk og reddik, skjær stangselleri i tynne skiver og agurk i staver.
    3. Vend vårløk og reddik med kikertmosen og fordel mosen utover tortillalefser. Legg en stripe agurk og selleri og rull sammen til faste ruller. Pakk tett i plastfolie, og legg i kjøleskapet i 30 minutter eller mer.
      Tips!

      Oppskrift på Grove tortillalefser finner du her.

    4. Riv salat, og bland sammen med salat, granateplekjerner og tørkede tranebær. Del lime i båter. Smak rømme til med sitronsaft og salt.
    5. Del tortillaruller i skiver, server med salat og rømmedressing.
Tips!

Tortilla-rullene kan lages kvelden før eller om morgenen, og ligge i kjøleskapet slik at du raskt kan samle sammen en lunsj eller middag ved behov.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat