Tortilla-rull med kikerter

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser fylt med kikertmos passer fint som en lett middag, en lunsjrett, eller et friskt kjøttfritt tilskudd på buffetbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlhermetiske kikerter
250 gTINE Kremgo’® Naturell
1 sschilisaus
3 stkvårløk
5 stkreddiker
1 stilkstangselleri
½ stkagurk
4 stktortillalefser

RØMMEDRESSING

2 dlTINE Lettrømme 10 %
1 sssitronsaft
¼ tssalt

TIL SERVERING

6 dlsalatblanding
2 dlruccola
2 sstørkede tranebær
4 ssgranateplekjerner
1 stklime

Slik gjør du det

    1. Skyll kikerter og ha i en kjøkkenmaskin med knivblad. Kjør til grov mos og rør inn kremost og chilisaus.
    2. Finhakk vårløk og reddik, skjær stangselleri i tynne skiver og agurk i staver.
    3. Vend vårløk og reddik med kikertmosen og fordel mosen utover tortillalefser. Legg en stripe agurk og selleri og rull sammen til faste ruller. Pakk tett i plastfolie, og legg i kjøleskapet i 30 minutter eller mer.

      Tips:

      Oppskrift på Grove tortillalefser finner du her.

    4. Riv salat, og bland sammen med salat, granateplekjerner og tørkede tranebær. Del lime i båter. Smak rømme til med sitronsaft og salt.
    5. Del tortillaruller i skiver, server med salat og rømmedressing.

Tips:

Tortilla-rullene kan lages kvelden før eller om morgenen, og ligge i kjøleskapet slik at du raskt kan samle sammen en lunsj eller middag ved behov.

Kommentarer

  Legg til kommentar