Snasen sandwich med italienske pølser

Snasen sandwich med italienske pølser

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Olivensalat:

1 dl gode oliven , for eksempel kalamataoliven uten stein
4 dl grønne oliven med pimiento
5 stk jalapenos
5 ss persille
½ stk grillet paprika
4 stk hvitløksfedd
2 ss kapers
1 ss pepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
2 ss sitronsaft
1 ss tørket oregano
1 ts tørket chili
2 dl olivenolje

Sandwich:

4 stk ciabatta
4 skiver salami
4 skiver skinke
4 skiver snadderpølser , for eksempel Mortadella
8 skiver Norvegia® Original

Slik gjør du det

    1. Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
    2. Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
  1. Sandwich:

    1. Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
    2. Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).
      Tips!

      Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.

    3. Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.
Tips!

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat