Håndkle og blad
Snasen sandwich med italienske pølser
(22)

Snasen sandwich med italienske pølser

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Olivensalat:

1 dlgode oliven, for eksempel kalamataoliven uten stein
4 dlgrønne oliven med pimiento
5 stkjalapenos
5 sspersille
½ stkgrillet paprika
4 stkhvitløksfedd
2 sskapers
1 sspepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
2 sssitronsaft
1 sstørket oregano
1 tstørket chili
2 dlolivenolje

Sandwich:

4 stkciabatta
4 skiversalami
4 skiverskinke
4 skiversnadderpølser, for eksempel Mortadella
8 skiverNorvegia® Original
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
    2. Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
    1. Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
    2. Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).
      Blått hjerte
      Tips!

      Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.

    3. Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.
Blått hjerte
Tips!

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat