Snasen sandwich med italienske pølser
Enkel•15 min min
Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.
Ingredienser
Antall porsjoner
Olivensalat:
-
1 dlgode oliven , for eksempel kalamataoliven uten stein
-
4 dlgrønne oliven med pimiento
-
5 stkjalapenos
-
5 sspersille
-
½ stkgrillet paprika
-
4 stkhvitløksfedd
-
2 sskapers
-
1 sspepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
-
2 sssitronsaft
-
1 sstørket oregano/mynte
-
1 tstørket chili
-
2 dlolivenolje
Sandwich:
-
4 stkciabatta
-
4 skiversalami
-
4 skiverskinke
-
4 skiversnadderpølser , for eksempel Mortadella
-
8 skiver
Slik gjør du det
-
1
Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
-
2
Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
Sandwich:
-
3
Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
-
4
Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).
Tips
Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.
-
5
Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.