Oppskrift på Snasen sandwich med italienske pølser
0

Snasen sandwich med italienske pølser

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Olivensalat:

1 dlgode oliven, for eksempel kalamataoliven uten stein
4 dlgrønne oliven med pimiento
5 stkjalapenos
5 sspersille
½ stkgrillet paprika
4 stkhvitløksfedd
2 sskapers
1 sspepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
2 sssitronsaft
1 sstørket oregano
1 tstørket chili
2 dlolivenolje

Sandwich:

4 stkciabatta
4 skiversalami
4 skiverskinke
4 skiversnadderpølser, for eksempel Mortadella
8 skiverNorvegia® Original

Slik gjør du det

  • Olivensalat:

    1. Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
    2. Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
  • Sandwich:

    1. Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
    2. Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).
    3. Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.

Tips:

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

Kommentarer