
Snasen sandwich med italienske pølser
- Enkel
- 15 min
Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Ingredienser
Olivensalat:
1 dl | gode oliven , for eksempel kalamataoliven uten stein |
4 dl | grønne oliven med pimiento |
5 stk | jalapenos |
5 ss | persille |
½ stk | grillet paprika |
4 stk | hvitløksfedd |
2 ss | kapers |
1 ss | pepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot |
2 ss | sitronsaft |
1 ss | tørket oregano |
1 ts | tørket chili |
2 dl | olivenolje |
Sandwich:
4 stk | ciabatta |
4 skiver | salami |
4 skiver | skinke |
4 skiver | snadderpølser , for eksempel Mortadella |
8 skiver | Norvegia® Original |


Slik gjør du det
-
-
Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
-
Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
-
-
Sandwich:
-
Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
-
Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).Tips!
Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.
-
Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.
-
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer