Sandwich med kylling- og avokadosalat

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En saftig, kremet salat som er egnet til både matpakken og som del av en større lunsj.

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 ggrillede kyllinger
1 stkvårløk
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 sssøt chilisaus
½ tsspisskummen
½ tssalt
¼ tspepper
2 stkavokado
½ stklime
4 skiverrugbrød
2 dlbladsalat (småbladet)
2 skiverspekeskinke

Slik gjør du det

    1. Del kylling og finsnitt vårløk. Bland med crème fraîche, søt chilisaus, spisskummen, salt og pepper. Vend inn avokado og smak til med limesaft.

      Tips:

      Denne salaten er flott å lage når du har kyllingrester igjen fra middagen.

    2. Legg salat og en skive skinke på en brødskive. Topp med noen spiseskjeer kylling- og avokadosalat og en ny skive. Del sandwichen i to.

Tips:

Matpakken blir best om du har med kylling- og avokadosalaten i en egen boks i matboksen og smører på skivene etter behov. Oppskriften gir litt ekstra som du kan spise ved siden av.

Kommentarer

  Legg til kommentar