
Ciabatta med biff
Knasende ciabatta med biff, guacamole og ost er perfekt mat når du skal unne deg noe ekstra godt.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Guacamole:
Biff og tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
- 2
Finhakk hvitløk og koriander. Del sitron i to, og press sitronsaft over avocadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, chilipasta, salt, pepper og rømme.
- 3
Mos sammen med en gaffel. Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens. Smak til med salt, pepper og chili.
Tips
Guacamolen er klar til å spises med en gang, men den blir enda bedre etter noen timer i kjøleskapet. Da rekker smakene å sette seg.
Biff og tilbehør:
- 4
Stek ciabatta som anvist på pakken.
- 5
Gni biff godt inn med salt og pepper. Ha smør i en stekepanne. Når det har sluttet å bruse, er det varmt nok. Stek biffen på middels varme til kjøttsaft pipler ut fra oversiden, snu biffen og stek til det pipler på den andre siden.
Tips
Ta biffen ut av kjøleskapet en halvtime før steking. Da blir den saftigst.
- 6
Skjær rødløk og tomat i tynne skiver. Skjær ciabatta på langs og ha på et tynt lag med smør. Legg tomatskiver, løk og guacamole på den nederste delen av ciabattaen. Skjær biff i skiver og ha på sammen med ost. Legg på ciabattatoppen.
Tips
En ciabatta kan fylles med nesten hva som helst, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



