
Ostegratinert baguett med svinefilet og kålsalat
Ostegratinert baguett er et godt utgangspunkt for et raskt måltid. Her er smeltet Port Salut toppet med stekt svinefilet og syrlig, kremet kålsalat.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Kålsalat
Fremgangsmåte
- 1
Visp sammen TINE® Petite Fraîche, majones, sitronjuice, sennep, salt og pepper til en dressing. Grovriv eple med et rivjern og finsnittet kål. Vend inn dressing og smak til med salt og pepper.
- 2
Sett på ovnen på 250 °C med grillelementene på. Del svinefiletskivene i to på tvers, så du får tynne skiver, og stek dem raskt i en stekepanne med smør på middels høy varme, ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt, pepper og paprika og la hvile i 5 minutter.
- 3
Del baguett på langs og dekk snittflatene med ost. Grill øverst i ovnen til osten er smeltet, ca. 2 minutter. Følg nøye med så det ikke brenner seg.
- 4
Fordel stekt svinefilet på baguetten og topp med kålsalat. Dryss litt frisk oregano over og krydre med salt og pepper.
Tips
Friske urter gir ekstra smak. Finn et sted på kjøkkenet hvor de trives og sørg for å vanne dem jevnlig.
Tips
Du kan toppe ostegratinerte baguetter med mye forskjellig, for eksempel stekt oksekjøtt, kyllingfilet, grillet tomat, abergine og squash, avokado og til og med stekt fisk.