Skip to main content

Sandwich med stekt torsk og remulade

Enkel
30min

Stekt torsk med syrlig remulade passer perfekt som fyll i en mettende middagssandwich.

4.4
(5)
Next ImageSandwich med stekt torsk og remulade

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
bacon
600 g
torskefilet, i stykker
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
8 stk
salatblad
2 stk
tomat, i skiver
8 skiver
brød

Remulade:

2 ss
majones
1 ss
Dijonsennep
1.5 ss
kapers, hakket
1.5 ss
sylteagurk, hakket
1 ss
persille, finhakket
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Stek baconskiver i en stekepanne på høy varme, til de er sprø, ca. 4 minutter på hver side. Legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir, slik at de kan renne av seg.

    Tips

    Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

  2. Ha smør i pannen sammen med baconfettet, og stek torsk i 4-5 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen, og la fisken trekke noen minutter.

  3. Rør sammen rømme, majones, sennep, kapers, sylteagurk, persille, salt og pepper til en remulade. Legg salat og tomatskiver på fire av brødskivene. Topp med stekt torsk, sprøstekt bacon, remulade og brødskive.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du å avansere retten litt, kan du panere fisken ved å først dyppe den i mel, så i lettpisket egg og så i brødsmuler. Da får den en sprø, gyllen skorpe når den stekes i smør.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter