Sandwich med stekt torsk og remulade

Sandwich med stekt torsk og remulade

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Stekt torsk med syrlig remulade passer perfekt som fyll i en mettende middagssandwich.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver bacon
2 ss TINE Meierismør
600 g torskefilet , i stykker
½ ts salt
¼ ts pepper
8 stk salatblader
2 stk tomater , i skiver
8 skiver brød

Remulade:

2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss majones
1 ss Dijonsennep
1 ½ ss kapers , hakket
1 ½ ss sylteagurk , hakket
1 ss persille , finhakket
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Stek baconskiver i en stekepanne på høy varme, til de er sprø, ca. 4 minutter på hver side. Legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir, slik at de kan renne av seg.
      Tips!

      Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

    2. Ha smør i pannen sammen med baconfettet, og stek torsk i 4-5 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen, og la fisken trekke noen minutter.
    3. Rør sammen rømme, majones, sennep, kapers, sylteagurk, persille, salt og pepper til en remulade. Legg salat og tomatskiver på fire av brødskivene. Topp med stekt torsk, sprøstekt bacon, remulade og brødskive.
Tips!

Ønsker du å avansere retten litt, kan du panere fisken ved å først dyppe den i mel, så i lettpisket egg og så i brødsmuler. Da får den en sprø, gyllen skorpe når den stekes i smør.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat