
Sandwich med stekt torsk og remulade
Enkel•30 min min
Stekt torsk med syrlig remulade passer perfekt som fyll i en mettende middagssandwich.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiverbacon
-
2 ss
-
600 gtorskefilet , i stykker
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
8 stksalatblader
-
2 stktomater , i skiver
-
8 skiverbrød
Remulade:
-
2 dl
-
2 ssmajones
-
1 ssDijonsennep
-
1 ½ sskapers , hakket
-
1 ½ sssylteagurk , hakket
-
1 sspersille , finhakket
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Stek baconskiver i en stekepanne på høy varme, til de er sprø, ca. 4 minutter på hver side. Legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir, slik at de kan renne av seg.
Tips
Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
-
2
Ha smør i pannen sammen med baconfettet, og stek torsk i 4-5 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen, og la fisken trekke noen minutter.
-
3
Rør sammen rømme, majones, sennep, kapers, sylteagurk, persille, salt og pepper til en remulade. Legg salat og tomatskiver på fire av brødskivene. Topp med stekt torsk, sprøstekt bacon, remulade og brødskive.