
Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
- 2
Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
- 3
Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
- 4
Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
Tips
Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


