Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk rødløk, , i tynne skiver
- 1 dl hvitvinseddik
- 1 dl vann
- 1 dl sukker
- 1 dl olivenolje
- 1 ss lime, , presset
- 1 ts salt
- 1 ts sort pepper, , kvernet
- 800 g indrefilet, eller ytrefilet av storfe
- 2 ss TINE® Meierismør
- 4 ss bagel, eller annet bakverk
- 2 ss olivenolje
- 1 stykk hjertesalat
- 1 dl ruccola
- 200 g Norzola®
Slik gjør du
1
Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
2
Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
3
Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
4
Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
TipsLegg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.