Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk
I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1
Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.
- 2
Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.
- 3
Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).
- 4
Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.
Tips
Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.