Skip to main content

Biff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Enkel
25min

I en travel hverdag er det ofte godt nok med en sandwich, og særlig hvis det er med biff, Norzola og syltet rødløk.

4.3
(3)
Next ImageBiff- og blåmuggsandwich med syltet rødløk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
rødløk, i tynne skiver
1 dl
hvitvinseddik
1 dl
vann
1 dl
sukker
1 dl
olivenolje
1 ss
lime, presset
1 ts
salt
1 ts
sort pepper, kvernet
800 g
indrefilet eller ytrefilet av storfe
4 ss
bagel eller annet bakverk
2 ss
olivenolje
1 stk
hjertesalat
1 dl
ruccola
200 g

Fremgangsmåte

  1. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke 10 minutter.

  2. Bland olje, lime, salt og pepper. Del kjøtt i tynne skiver og tilsett marinaden. La kjøttet marinere i 5-10 minutter.

  3. Smelt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side, og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium).

  4. Del bagel i to, drypp over olivenolje og stek bunn og topp raskt i grill eller stekepanne. Ha på salatblader, biff og syltet rødløk. Skjær Norzola i tynne skiver og legg på toppen.

    Tips

    Legg osten over kjøttet mot slutten av steketiden. Ha over lokk slik at den smelter over biffen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter