Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg
Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 8 skive bacon
- 4 stykk egg
- 1 ss TINE® Meierismør, , til steking
- 4 skive brød
- 2 ss TINE® Meierismør
- 4 stykk salatblad
- 2 stykk tomat, , i skiver
- 1 stykk avokado, , i skiver
- 4 skive kalkunskinke
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.
TipsAlternativt kan baconet stekes i stekepanne.
2
Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.
TipsEn annen variant er å posjere eggene.
3
Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.
4
Topp sandwichene med stekt bacon og egg.
TipsServer sandwichen med ovnsstekte potetbåter, og salsasaus eller ketsjup.