Håndkle og blad
Gratinert tunfisk sandwich
(1010)

Gratinert tunfisksandwich

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Brødrister
2 boksertunfisk i olje herm
2 stktomater, i skiver
2 stkvårløk, hakket
4 skiverlandbrød
2 ssmajones
1 sspersille
1 sssitronsaft
½ tssalt
¼ tspepper
3 dlTINE Revet Ost 4 oster, eller annen smaksrik revet ost
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.
    2. Rist brødskive i en brødrister.
      Blått hjerte
      Tips!

      Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.

    3. Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    4. Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.
    5. Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.
Blått hjerte
Tips!

Server med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat