Skip to main content

Gratinert tunfisksandwich

Enkel
15min

Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.

4.2
(13)
Next ImageGratinert tunfisksandwich

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 boks
hermetisk tunfisk i olje
2 stk
tomat, i skiver
2 stk
vårløk, hakket
4 skiver
landbrød
2 ss
majones
1 ss
persille
1 ss
sitronsaft
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
3 dl
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster, eller annen smaksrik revet ost

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.

  2. Rist brødskive i en brødrister.

    Tips

    Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.

  3. Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  4. Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.

  5. Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter