
Gratinert tunfisksandwich
Enkel•15 min min
Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 boksertunfisk i olje herm
-
2 stktomater , i skiver
-
2 stkvårløk , hakket
-
4 skiverlandbrød
-
2 ssmajones
-
1 sspersille
-
1 sssitronsaft
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 dlTINE® Ekte Revet Ost 4 oster , eller annen smaksrik revet ost
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.
-
2
Rist brødskive i en brødrister.
Tips
Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.
-
3
Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
-
4
Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.
-
5
Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.