Gratinert tunfisk sandwich

Gratinert tunfisksandwich

2
12
Enkel15 min
Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 bokser
    tunfisk i olje herm
  • 2 stk
    tomater , i skiver
  • 2 stk
    vårløk , hakket
  • 4 skiver
    landbrød
  • 2 ss
    majones
  • 1 ss
    persille
  • 1 ss
    sitronsaft
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 dl
    TINE® Ekte Revet Ost 4 oster , eller annen smaksrik revet ost

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.

  2. 2

    Rist brødskive i en brødrister.

    Tips

    Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.

  3. 3

    Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  4. 4

    Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.

  5. 5

    Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.

Tips

Server med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.

Del denne oppskriften: