Gratinert tunfisk sandwich

Gratinert tunfisksandwich

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Brødrister
2 bokser tunfisk i olje herm
2 stk tomater , i skiver
2 stk vårløk , hakket
4 skiver landbrød
2 ss majones
1 ss persille
1 ss sitronsaft
½ ts salt
¼ ts pepper
3 dl TINE Revet Ost 4 oster , eller annen smaksrik revet ost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.
    2. Rist brødskive i en brødrister.
      Tips!

      Brødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.

    3. Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    4. Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.
    5. Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.
Tips!

Server med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lena

    8 måneder siden
    Dette var helt fantastisk godt. Jeg lagde min egen pommes frites som tilbehør, og dette skal lages flere ganger, det er helt sikkert.

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      8 måneder siden
      Høres fantastisk ut med hjemmelaget pommes frites til gratinert tunfisksandwich, Lena :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat