Gratinert tunfisksandwich
Denne smakfulle sandwichen med tunfisk, vårløk og tomat, smaker godt til kvelds eller som et raskt måltid en dag når tiden er knapp.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 2 boks hermetisk tunfisk i olje
- 2 stykk tomat, , i skiver
- 2 stykk vårløk, , hakket
- 4 skive landbrød
- 2 ss majones
- 1 ss persille
- 1 ss sitronsaft
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 3 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster, , eller annen smaksrik revet ost
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 225 °C. Ha tunfisk i en sikt slik at olje renner fra.
2
Rist brødskive i en brødrister.
TipsBrødskivene kan også stekes i ovn, eller i en stekepanne.
3
Del opp tunfisk i en bolle, og vend inn vårløk, majones og persille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
4
Fordel røren over brødskivene, og ha på tomatskiver og ost.
5
Legg sandwichene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i 5 minutter, eller til osten er smeltet.
TipsServer med ovnsstekte poteter, eller en blandet salat med revet råkost til.