Triple Decker Sandwich

Triple Decker Sandwich

0
  • Enkel
  • 15 min
Hvorfor bygge ostesmørbrød utover når man kan bygge i høyden? Med en Triple Decker Sandwich kan man lage et lite måltid mellom tre lag brød, og fort går det også!

Ingredienser

Ostesmørbrød

3 skiver firkantet brød (hvitt eller grovt, gjerne ferdigoppskåret)
5 skiver Norvegia® Fyldig
50 g sprø salat (isberg eller romano)
3 skiver tomater
3 skiver ferdig stekt kyllingbryst eller kalkunbryst
10 g TINE Meierismør
10 g majones

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.
    2. Rist brødskivene på begge sider. Smør så alle tre skivene med meierismør på den ene siden. Ha 4-5 skiver Norvegia® på den ene skiven og putt i ovnen, ca 20 cm under grillelementet. Osten skal varmes og så vidt begynne å smelte. På skiva som skal ligge nederst har du på et lag majones, litt salat ,tomatskivene og kylling- eller kalkunbrystskivene.
    3. Ta skiva med den lune osten ut av ovnen og legg den oppå den nederste skiva, før du topper med den siste skiva. Fest hele smørbrødet sammen med 4 trespyd, 1 på hver side (tenk fire øyne på en terning) Del i 4 trekanter med en skarp brødkniv og server, gjerne med litt grove potetgull til.
Tips!

Ost og søtsaker passer ypperlig sammen, fordi smakene fremhever hverandre. På et smørbrød som dette kan du godt ha på et lag mango chutney (f. eks:  Bransons Pickle eller Piccalilly som begge fås tak i på bedre matforretninger) for å skape det lille ekstra kicket.  

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat