
Triple Decker Sandwich
Enkel•15 min min
Hvorfor bygge ostesmørbrød utover når man kan bygge i høyden? Med en Triple Decker Sandwich kan man lage et lite måltid mellom tre lag brød, og fort går det også!
Ingredienser
Antall porsjoner
Ostesmørbrød
-
3 skiverfirkantet brød (hvitt eller grovt, gjerne ferdigoppskåret)
-
5 skiver
-
50 gsprø salat (isberg eller romano)
-
3 skivertomater
-
3 skiverferdig stekt kyllingbryst eller kalkunbryst
-
10 g
-
10 gmajones
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.
-
2
Rist brødskivene på begge sider. Smør så alle tre skivene med meierismør på den ene siden. Ha 4-5 skiver Norvegia® på den ene skiven og putt i ovnen, ca 20 cm under grillelementet. Osten skal varmes og så vidt begynne å smelte. På skiva som skal ligge nederst har du på et lag majones, litt salat ,tomatskivene og kylling- eller kalkunbrystskivene.
-
3
Ta skiva med den lune osten ut av ovnen og legg den oppå den nederste skiva, før du topper med den siste skiva. Fest hele smørbrødet sammen med 4 trespyd, 1 på hver side (tenk fire øyne på en terning) Del i 4 trekanter med en skarp brødkniv og server, gjerne med litt grove potetgull til.