Håndkle og blad
Triple Decker Sandwich
(1313)

Triple Decker Sandwich

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvorfor bygge ostesmørbrød utover når man kan bygge i høyden? Med en Triple Decker Sandwich kan man lage et lite måltid mellom tre lag brød, og fort går det også!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ostesmørbrød

3 skiverfirkantet brød (hvitt eller grovt, gjerne ferdigoppskåret)
5 skiverNorvegia® Fyldig
50 gsprø salat (isberg eller romano)
3 skivertomater
3 skiverferdig stekt kyllingbryst eller kalkunbryst
10 gTINE Meierismør
10 gmajones
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.
    2. Rist brødskivene på begge sider. Smør så alle tre skivene med meierismør på den ene siden. Ha 4-5 skiver Norvegia® på den ene skiven og putt i ovnen, ca 20 cm under grillelementet. Osten skal varmes og så vidt begynne å smelte. På skiva som skal ligge nederst har du på et lag majones, litt salat ,tomatskivene og kylling- eller kalkunbrystskivene.
    3. Ta skiva med den lune osten ut av ovnen og legg den oppå den nederste skiva, før du topper med den siste skiva. Fest hele smørbrødet sammen med 4 trespyd, 1 på hver side (tenk fire øyne på en terning) Del i 4 trekanter med en skarp brødkniv og server, gjerne med litt grove potetgull til.
Blått hjerte
Tips!

Ost og søtsaker passer ypperlig sammen, fordi smakene fremhever hverandre. På et smørbrød som dette kan du godt ha på et lag mango chutney (f. eks:  Bransons Pickle eller Piccalilly som begge fås tak i på bedre matforretninger) for å skape det lille ekstra kicket.  

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat