Ostesmørbrød i vaffeljern
Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv en deilig vaffeltoast med sennep og franske urter. Perfekt til å ha med i matpakken.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 2 ss TINE® Meierismør
- 4 ts sterk sennep
- 8 skive grovbrød
- 4 ts franske urter, , tørkede
- 8 skive Jarlsberg® Original, eller annen gulost
- 8 skive røkt skinke
- 1 ss TINE® Meierismør, , smeltet
Slik gjør du
1
Varm opp et vaffeljern.
TipsDu kan også bruke et toastjern.
2
Bre smør og sennep på brødskivene, og dryss over urter.
TipsBruk en mild sennep eller ketsjup hvis du ønsker en mildere smak.
3
Legg ost og skinke på den ene brødskiven, og legg den andre over.
4
Pensle vaffeljernet med smeltet smør, og stek smørbrødene i jernet i ca. 2 minutter, eller til de er sprø og osten er smeltet.
TipsServer gjerne en blandet salat med deilige tomater til.