Ostesmørbrød i vaffeljern

Ostesmørbrød i vaffeljern

2
  • Enkel
  • 15 min
Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv dette deilige smørbrødet med sennep og franske urter.

Ingredienser

2 ss TINE Meierismør
4 ts sterk sennep
8 skiver grov loff
4 ts franske urter , tørkede
8 skiver Jarlsberg® Original eller annen gulost
8 skiver røkt skinke
1 ss TINE Meierismør , smeltet

Slik gjør du det

    1. Varm opp et vaffeljern.
      Tips!

      Du kan også bruke et toastjern.

    2. Bre smør og sennep på loffskive, og dryss over urter.
      Tips!

      Bruk en mild sennep eller ketsjup hvis du ønsker en mildere smak.

    3. Legg ost og skinke på den ene loffskiven, og legg den andre over.
    4. Pensle vaffeljernet med smeltet smør, og stek smørbrødene i jernet i ca. 2 minutter, eller til de er sprø og osten er smeltet.
Tips!

Server gjerne en blandet salat med deilige tomater til.

Kommentarer

  • Alexira

    2 år siden
    God idé! Prøver det i matpakka

     (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Alexira, Gjør det og gled deg til lunsj! God jul :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat