Ostesmørbrød i vaffeljern

Ostesmørbrød i vaffeljern

2
26
Enkel15 min
Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv dette deilige smørbrødet med sennep og franske urter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
  • 4 ts
    sterk sennep
  • 8 skiver
    grov loff
  • 4 ts
    franske urter , tørkede
  • 8 skiver
    JARLSBERG® skorpefri eller annen gulost
  • 8 skiver
    røkt skinke
  • 1 ss

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp et vaffeljern.

    Tips

    Du kan også bruke et toastjern.

  2. 2

    Bre smør og sennep på loffskive, og dryss over urter.

    Tips

    Bruk en mild sennep eller ketsjup hvis du ønsker en mildere smak.

  3. 3

    Legg ost og skinke på den ene loffskiven, og legg den andre over.

  4. 4

    Pensle vaffeljernet med smeltet smør, og stek smørbrødene i jernet i ca. 2 minutter, eller til de er sprø og osten er smeltet.

Tips

Server gjerne en blandet salat med deilige tomater til.

Del denne oppskriften: