Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa
Liker du salsa? Da må du prøve det i toasten. En litt spicy variant for den vågale. Du bestemmer hvor mye chili som er nok.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 2 skive grovbrød
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk stor tomat
- 0.25 stykk chili
- 0.5 stykk vårløk
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 0.25 stykk rødløk
- 3 skive Norvegia® Lettost 16% fett
- 2 skive kalkunpålegg
- 1 stilk basilikum, eller koriander
Slik gjør du
1
2
Smør grovbrød med smør på den ene siden.
3
Del tomat i småterninger og finhakk chili og vårløk. Miks dette til en enkel salsa. Smak til med salt og pepper.
4
Del rødløk i tynne båter. Legg på godt med salsa på den ene brødskiven. Topp med ost, kalkunpålegg og rødløk.
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Dander med en stilk koriander eller basilikum før servering.
TipsHer kan du fint kutte ut kjøttpålegget for en vegetarvariant.