Skip to main content

Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa

Enkel
15min

Liker du salsa? Da må du prøve det i toasten. En litt spicy variant for den vågale. Du bestemmer hvor mye chili som er nok.

3.6
(5)
Next ImageNorvegia® Lett-toast med tomatsalsa

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
grovbrød
1 stk
stor tomat
0.25 stk
chili
0.5 stk
vårløk
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.25 stk
rødløk
2 skiver
kalkunpålegg
1 stilk
basilikum eller koriander

Fremgangsmåte

  1. Sett på toastjernet.

  2. Smør grovbrød med smør på den ene siden.

  3. Del tomat i småterninger og finhakk chili og vårløk. Miks dette til en enkel salsa. Smak til med salt og pepper.

  4. Del rødløk i tynne båter. Legg på godt med salsa på den ene brødskiven. Topp med ost, kalkunpålegg og rødløk.

  5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Dander med en stilk koriander eller basilikum før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Her kan du fint kutte ut kjøttpålegget for en vegetarvariant.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter