Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa

Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa

0
0
Enkel15 min
Liker du salsa? Da må du prøve det i toasten. En litt spicy variant for den vågale. Du bestemmer hvor mye chili som er nok.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

  2. 2

    Smør grovbrød med smør på den ene siden.

  3. 3

    Del tomat i småterninger og finhakk chili og vårløk. Miks dette til en enkel salsa. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Del rødløk i tynne båter. Legg på godt med salsa på den ene brødskiven. Topp med ost, kalkunpålegg og rødløk.

  5. 5

    Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Dander med en stilk koriander eller basilikum før servering.

Tips

Her kan du fint kutte ut kjøttpålegget for en vegetarvariant.

Del denne oppskriften: