Norvegia® Lett-toast med tomatsalsa
Enkel•15 min min
Liker du salsa? Da må du prøve det i toasten. En litt spicy variant for den vågale. Du bestemmer hvor mye chili som er nok.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skivergrovbrød
-
1 ss
-
1 stkstor tomat
-
¼ stkchili
-
½ stkvårløk
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
¼ stkrødløk
-
3 skiver
-
2 skiverkalkunpålegg
-
1 stilkbasilikum eller koriander
Slik gjør du det
-
1
Sett på toastjernet.
-
2
Smør grovbrød med smør på den ene siden.
-
3
Del tomat i småterninger og finhakk chili og vårløk. Miks dette til en enkel salsa. Smak til med salt og pepper.
-
4
Del rødløk i tynne båter. Legg på godt med salsa på den ene brødskiven. Topp med ost, kalkunpålegg og rødløk.
-
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Dander med en stilk koriander eller basilikum før servering.