Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto
Grønn, grønnere, grønnest. Hva med en skikkelig grov toast med grønnkålspesto og kalkunpålegg? Nå er det bare å grønne på.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 2 skive rugbrød
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 ss grønnkålspesto
- 3 skive grønne epler
- 3 skive Jarlsberg 16% Lettost
- 2 skive kalkunpålegg
- 1 stilk timian
Grønnkålspesto
- 150 g grønnkål
- 50 g pinjekjerner
- 2 fedd hvitløk
- 1 dl olivenolje
- 2 ts sitronsaft
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
Slik gjør du
1
2
Grønnkålspesto: Ha grønnkål, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
3
Smør 2 skiver rugbrød med smør på den ene siden.
4
Legg på grønnkålspesto, epleskiver, ost og kalkunpålegg.
5
Topp til slutt med timian.
6
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent.
TipsGrønnkålspesto er perfekt å bruke både på pizza, i pasta eller på salaten senere i uken.