Skip to main content

Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto

Enkel
15min

Grønn, grønnere, grønnest. Hva med en skikkelig grov toast med grønnkålspesto og kalkunpålegg? Nå er det bare å grønne på.

(0)
Next ImageJarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
rugbrød
1 ss
grønnkålspesto
3 skiver
grønne epler
3 skiver
Jarlsberg 16% Lettost
2 skiver
kalkunpålegg
1 stilk
timian

Grønnkålspesto

150 g
grønnkål
50 g
pinjekjerner
2 fedd
hvitløk
1 dl
olivenolje
2 ts
sitronsaft
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett på toastjernet.

  2. Grønnkålspesto: Ha grønnkål, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

  3. Smør 2 skiver rugbrød med smør på den ene siden.

  4. Legg på grønnkålspesto, epleskiver, ost og kalkunpålegg.

  5. Topp til slutt med timian.

  6. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Grønnkålspesto er perfekt å bruke både på pizza, i pasta eller på salaten senere i uken. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter