
Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto
Grønn, grønnere, grønnest. Hva med en skikkelig grov toast med grønnkålspesto og kalkunpålegg? Nå er det bare å grønne på.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Grønnkålspesto
Fremgangsmåte
- 1
Sett på toastjernet.
- 2
Grønnkålspesto: Ha grønnkål, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
- 3
Smør 2 skiver rugbrød med smør på den ene siden.
- 4
Legg på grønnkålspesto, epleskiver, ost og kalkunpålegg.
- 5
Topp til slutt med timian.
- 6
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


