Norvegia® Lett-toast med polkabete
Imponer med en skikkelig fargeeksplosjon av en toast. Polkabete gir en god smak i toasten.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 2 skive kornbrød
- 2 ss TINE® Meierismør
- 4 skive polkabeter
- 1 ss spinat
- 3 skive Norvegia® Lettost 16% fett
- 2 skive kyllingpålegg
- 0.5 stykk pære
- 4 stykk valnøtter
- 0.25 stykk granateple
Vinaigrette
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sitronsaft
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 1 ts Dijonsennep
Slik gjør du
1
2
Smør 2 skiver kornbrød med smør.
3
Skrell polkabeten og skjær i skiver. Ha spinat på den ene skiven og topp med polkabeter og pære.
4
Topp med ost og kyllingpålegg og strø over hakkede valnøtter.
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ekstra spinat og granateplefrø vendt i vinaigrette.
TipsBytt gjerne ut spinat med sikorisalat hvis du finner det.