Norvegia® Lett-toast med polkabete

Norvegia® Lett-toast med polkabete

0
0
Enkel15 min
Imponer med en skikkelig fargeeksplosjon av en toast. Polkabete gir en god smak i toasten. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Vinaigrette

  • 2 ss
    olivenolje
  • 1 ts
    sitronsaft
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ts
    Dijonsennep

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

  2. 2

    Smør 2 skiver kornbrød med smør.

  3. 3

    Skrell polkabeten og skjær i skiver. Ha spinat på den ene skiven og topp med polkabeter og pære.

  4. 4

    Topp med ost og kyllingpålegg og strø over hakkede valnøtter.

  5. 5

    Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ekstra spinat og granateplefrø vendt i vinaigrette.

Tips

Bytt gjerne ut spinat med sikorisalat hvis du finner det. 

Del denne oppskriften: