Skip to main content

Norvegia® Lett-toast med polkabete

Enkel
15min

Imponer med en skikkelig fargeeksplosjon av en toast. Polkabete gir en god smak i toasten.

(0)
Next ImageNorvegia® Lett-toast med polkabete

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
kornbrød
4 skiver
polkabeter
1 ss
spinat
2 skiver
kyllingpålegg
0.5 stk
pære
4 stk
valnøtter
0.25 stk
granateple

Vinaigrette

2 ss
olivenolje
1 ts
sitronsaft
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ts
Dijonsennep

Fremgangsmåte

  1. Sett på toastjernet.

  2. Smør 2 skiver kornbrød med smør.

  3. Skrell polkabeten og skjær i skiver. Ha spinat på den ene skiven og topp med polkabeter og pære.

  4. Topp med ost og kyllingpålegg og strø over hakkede valnøtter.

  5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ekstra spinat og granateplefrø vendt i vinaigrette.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut spinat med sikorisalat hvis du finner det. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter