Norvegia® Lett-toast med polkabete
Enkel•15 min min
Imponer med en skikkelig fargeeksplosjon av en toast. Polkabete gir en god smak i toasten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverkornbrød
-
2 ss
-
4 skiverpolkabeter
-
1 ssspinat
-
3 skiver
-
2 skiverkyllingpålegg
-
½ stkpære
-
4 stkvalnøtter
-
¼ stkgranateple
Vinaigrette
-
2 ssolivenolje
-
1 tssitronsaft
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 tsDijonsennep
Slik gjør du det
-
1
Sett på toastjernet.
-
2
Smør 2 skiver kornbrød med smør.
-
3
Skrell polkabeten og skjær i skiver. Ha spinat på den ene skiven og topp med polkabeter og pære.
-
4
Topp med ost og kyllingpålegg og strø over hakkede valnøtter.
-
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ekstra spinat og granateplefrø vendt i vinaigrette.