Skip to main content

Norvegia® Lett-toast med syltet rødløk

Enkel
15min

Syltet rødløk er superpopulært og er nydelig i Norvegia® toast. Lag et festmåltid til lunsj med spennende smaker.

(0)
Next ImageNorvegia® Lett-toast med syltet rødløk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
kornbrød
0.5 stk
liten avokado
1 fedd
hvitløk
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.25 ts
gressløk
1 ss
syltet rødløk og chili
1 båt
lime
1 ss
ruccola

Syltet rødløk & chili

1 dl
eddik
2 dl
sukker
3 dl
vann
1 stk
tynne båter rødløk
1 stk
finsnittet chili

Fremgangsmåte

  1. Sett på toastjernet.

  2. Smør brødskivene med smør på den ene siden.

  3. Mos avokado med hvitløk og smak til med salt og pepper.

  4. Smør utover avokadomos på en skive og topp med ost, finhakket gressløk og litt syltet rødløk og chili.

  5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ruccola og en båt lime.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Rester av syltet rødløk og chili er også perfekt å bruke på burgeren.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter