Norvegia® Lett-toast med syltet rødløk
Syltet rødløk er superpopulært og er nydelig i Norvegia® toast. Lag et festmåltid til lunsj med spennende smaker.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 2 skive kornbrød
- 1 ss TINE® Meierismør
- 0.5 stykk liten avokado
- 1 fedd hvitløk
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 4 skive Norvegia® Lettost 16% fett
- 0.25 ts gressløk
- 1 ss syltet rødløk og chili
- 1 båt lime
- 1 ss ruccola
Syltet rødløk & chili
- 1 dl eddik
- 2 dl sukker
- 3 dl vann
- 1 stykk tynne båter rødløk
- 1 stykk finsnittet chili
Slik gjør du
1
2
Smør brødskivene med smør på den ene siden.
3
Mos avokado med hvitløk og smak til med salt og pepper.
4
Smør utover avokadomos på en skive og topp med ost, finhakket gressløk og litt syltet rødløk og chili.
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ruccola og en båt lime.
TipsRester av syltet rødløk og chili er også perfekt å bruke på burgeren.