Jarlsberg® Lett-toast med aromasopp
Enkel•15 min min
En skikkelig enkel og digg toast med Jarlsberg® Lettost, aromasopp og Dijonsennep. Noe som kan friste de fleste som ønsker å gjøre toasten litt fransk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skivergrovbrød
-
1 ss
-
3 stkaromasopp
-
1 skiverødløk
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 skiver
-
½ tsDijonsennep
-
1 stilkrosmarin
Slik gjør du det
-
1
Sett på toastjernet.
-
2
Smør litt meierismør på den ene siden av brødskivene.
-
3
Stek skivet sopp og løk i litt smør i panne og smak til med salt og pepper.
-
4
Smør den ene skiven med Dijonsennep. Legg på ost, sopp, løk og litt rosmarin.
-
5
Stek i toastjernet til osten har smeltet og brødet er gyllent.