Jarlsberg® Lett-toast med aromasopp

Jarlsberg® Lett-toast med aromasopp

0
0
Enkel15 min
En skikkelig enkel og digg toast med Jarlsberg® Lettost, aromasopp og Dijonsennep. Noe som kan friste de fleste som ønsker å gjøre toasten litt fransk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 skiver
    grovbrød
  • 1 ss
  • 3 stk
    aromasopp
  • 1 skive
    rødløk
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 skiver
    Jarlsberg 16% Lettost
  • ½ ts
    Dijonsennep
  • 1 stilk
    rosmarin

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

  2. 2

    Smør litt meierismør på den ene siden av brødskivene.

  3. 3

    Stek skivet sopp og løk i litt smør i panne og smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Smør den ene skiven med Dijonsennep. Legg på ost, sopp, løk og litt rosmarin.

  5. 5

    Stek i toastjernet til osten har smeltet og brødet er gyllent.

Tips

Har du ikke aromasopp, så er champignon eller kantarell nydelige alternativer.

Del denne oppskriften: