Jarlsberg® Lett-toast med aromasopp
En skikkelig enkel og digg toast med Jarlsberg® Lettost, aromasopp og Dijonsennep. Noe som kan friste de fleste som ønsker å gjøre toasten litt fransk.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 2 skive grovbrød
- 1 ss TINE® Meierismør
- 3 stykk aromasopp
- 1 skive rødløk
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 3 skive Jarlsberg 16% Lettost
- 0.5 ts Dijonsennep
- 1 stilk rosmarin
Slik gjør du
1
2
Smør litt meierismør på den ene siden av brødskivene.
3
Stek skivet sopp og løk i litt smør i panne og smak til med salt og pepper.
4
Smør den ene skiven med Dijonsennep. Legg på ost, sopp, løk og litt rosmarin.
5
Stek i toastjernet til osten har smeltet og brødet er gyllent.
TipsHar du ikke aromasopp, så er champignon eller kantarell nydelige alternativer.