Norvegia® Lett-toast med syltet rødløk
Enkel•15 min min
Syltet rødløk er superpopulært og er nydelig i Norvegia® toast. Lag et festmåltid til lunsj med spennende smaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverkornbrød
-
1 ss
-
½ stkliten avokado
-
1 feddhvitløk
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 skiver
-
¼ tsgressløk
-
1 sssyltet rødløk og chili
-
1 båtlime
-
1 ssruccola
Syltet rødløk & chili
-
1 dleddik
-
2 dlsukker
-
3 dlvann
-
1 stktynne båter rødløk
-
1 stkfinsnittet chili
Slik gjør du det
-
1
Sett på toastjernet.
-
2
Smør brødskivene med smør på den ene siden.
-
3
Mos avokado med hvitløk og smak til med salt og pepper.
-
4
Smør utover avokadomos på en skive og topp med ost, finhakket gressløk og litt syltet rødløk og chili.
-
5
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ruccola og en båt lime.