Klassisk ostesmørbrød

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her får du et realt ostesmørbrød på fransk vis. Skinke, tomat, løk og sennep gir gode og kraftige smaker, og med avokado i tillegg er dette enkel, rask og mettende hverdagsmiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiverbrød
2 ssTINE Meierismør
2 ssDijonsennep
2 stktomater, i skiver
2 stkavokadoer, i skiver
4 stkstore, tykke skinkeskiver
8 skiverRidder®
1 stkrødløk, i tynne ringer
2 tstørket timian
½ tssalt
¼ tspepper
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Smør skivene med smør og sennep, og legg dem på et stekebrett.
    2. Fordel skiver med skinke, avokado, ost, tomat og løk. Topp med tørket timian, salt og pepper.

      Tips:

      Du kan gjerne bruke litt frisk, finhakket timian på hvis du har tilgjengelig. Det gir litt ekstra smak.

    3. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter, eller til osten bobler og begynner å bli gyllen. Server to ostesmørbrød til hver.

Tips:

Velg gjerne den type ost du liker aller best når du skal lage ostesmørbrød. Det er også en god måte å bruke opp gamle osterester på.

Kommentarer

  Legg til kommentar