Klassisk ostesmørbrød

Klassisk ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Her får du et realt ostesmørbrød på fransk vis. Skinke, tomat, løk og sennep gir gode og kraftige smaker, og med avokado i tillegg er dette enkel, rask og mettende hverdagsmiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver brød
2 ss TINE Meierismør
2 ss Dijonsennep
2 stk tomater , i skiver
2 stk avokadoer , i skiver
4 stk store, tykke skinkeskiver
8 skiver Ridder®
1 stk rødløk , i tynne ringer
2 ts tørket timian
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Smør skivene med smør og sennep, og legg dem på et stekebrett.
    2. Fordel skiver med skinke, avokado, ost, tomat og løk. Topp med tørket timian, salt og pepper.
      Tips!

      Du kan gjerne bruke litt frisk, finhakket timian på hvis du har tilgjengelig. Det gir litt ekstra smak.

    3. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter, eller til osten bobler og begynner å bli gyllen. Server to ostesmørbrød til hver.
Tips!

Velg gjerne den type ost du liker aller best når du skal lage ostesmørbrød. Det er også en god måte å bruke opp gamle osterester på.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat