
Italiano Chef
Enkel•15 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiversurdeigsbrød
-
1 ss
-
1 ssolivenolje
-
1 stkgrillet paprika (eventuelt ferdig grillet paprika på glass)
-
½ stkrødløk i ringer
-
8 skiverchorizo
-
2 ssgrønn pesto
-
1 ssDijonsennep
-
6 skiver
-
½ tstørket koriander
-
2 dråpertrøffelolje (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det, kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
-
3
Bruk grillelementet i ovnen til å grille paprikaen på følgende måte: Legg paprikaen i en langpanne og stek den til skinnet begynner å «boble» og få farge. Vend den noen ganger for å grille alle sidene. Siden alle grillelement er forskjellige i styrke vil tiden variere noe fra ovn til ovn til du oppnår ovennevnte resultat. Når paprikaen er grillet, putter du den i en plastpose i ca. 10 minutter slik at du etter dette lett kan trekke av skinnet.
-
4
På den ene skiven smører du et godt lag med pesto og legger på fileter av grillet paprika, chorizopølse og rødløk i ringer. Brun chorizoen lett i en panne før du legger den på. Topp med 3-4 rause skiver Norvegia® Ekstra Vellagret
-
5
Smør Dijon sennep på undersiden av den andre brødskiven og legg den med «sennepssiden» ned oppå den andre. Legg 3-4 rause skiver Norvegia® Ekstra Vellagret på toppen av brødskiven.
-
6
Stekes i stekeovn i 6 - 7 minutter, eller til osten er smeltet og er fin og gyllen. Strø på tørket koriander ved servering. Dryss også på litt trøffelolje om ønskelig. Nyt!