Gypsy toast sandwich

Gypsy toast

0
5
Enkel15 min
Dette ostesmørbrødet er en variant av arme riddere, bare med litt mer mat i. Egner seg for sultne frokostgjester eller en lett og smakfull lunsj.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk sammen egg og melk og hell blandingen over i en lav bolle.

  2. 2

    Lag en sandwich av loffskivene. Ha på smør, noen skiver god kokt skinke, et par skiver Norvegia® og press skivene sammen til en dobbeldekker.

  3. 3

    Dypp så hele smørbrødet i eggeblandingen og vend. Se til at hele blingsen er dekket av egg og la det renne godt av.

  4. 4

    Stek hele sandwichen i en medium varm stekepanne og stek forsiktig og langsomt på begge sider. Du vil at osten i midten får tid til å smelte ordentlig, derfor burde du bruke minst 5 minutter til stekinga. Del i to og server, gjerne med en liten salat til.

Tips

For ekstra god smak, ha litt grovhakket bladpersille i sandwichen.

Del denne oppskriften: