Håndkle og blad
Gypsy toast sandwich
(2121)

Gypsy toast

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette ostesmørbrødet er en variant av arme riddere, bare med litt mer mat i. Egner seg for sultne frokostgjester eller en lett og smakfull lunsj.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkegg
1 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
4 skiverloff
1 ssTINE Meierismør
4 skiverkokt skinke
4 skiverNorvegia® Fyldig
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg og melk og hell blandingen over i en lav bolle.
    2. Lag en sandwich av loffskivene. Ha på smør, noen skiver god kokt skinke, et par skiver Norvegia® og press skivene sammen til en dobbeldekker.
    3. Dypp så hele smørbrødet i eggeblandingen og vend. Se til at hele blingsen er dekket av egg og la det renne godt av.
    4. Stek hele sandwichen i en medium varm stekepanne og stek forsiktig og langsomt på begge sider. Du vil at osten i midten får tid til å smelte ordentlig, derfor burde du bruke minst 5 minutter til stekinga. Del i to og server, gjerne med en liten salat til.
Blått hjerte
Tips!

For ekstra god smak, ha litt grovhakket bladpersille i sandwichen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat