Gypsy toast sandwich

Gypsy toast

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette ostesmørbrødet er en variant av arme riddere, bare med litt mer mat i. Egner seg for sultne frokostgjester eller en lett og smakfull lunsj.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk egg
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
4 skiver loff
1 ss TINE Meierismør
4 skiver kokt skinke
4 skiver Norvegia® Fyldig

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg og melk og hell blandingen over i en lav bolle.
    2. Lag en sandwich av loffskivene. Ha på smør, noen skiver god kokt skinke, et par skiver Norvegia® og press skivene sammen til en dobbeldekker.
    3. Dypp så hele smørbrødet i eggeblandingen og vend. Se til at hele blingsen er dekket av egg og la det renne godt av.
    4. Stek hele sandwichen i en medium varm stekepanne og stek forsiktig og langsomt på begge sider. Du vil at osten i midten får tid til å smelte ordentlig, derfor burde du bruke minst 5 minutter til stekinga. Del i to og server, gjerne med en liten salat til.
Tips!

For ekstra god smak, ha litt grovhakket bladpersille i sandwichen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat