Skip to main content

Gypsy toast

Enkel
15min

Dette ostesmørbrødet er en variant av arme riddere, bare med litt mer mat i. Egner seg for sultne frokostgjester eller en lett og smakfull lunsj.

3.7
(19)
Next ImageGypsy toast

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
4 skiver
loff
4 skiver
kokt skinke

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg og melk og hell blandingen over i en lav bolle.

  2. Lag en sandwich av loffskivene. Ha på smør, noen skiver god kokt skinke, et par skiver Norvegia® og press skivene sammen til en dobbeldekker.

  3. Dypp så hele smørbrødet i eggeblandingen og vend. Se til at hele blingsen er dekket av egg og la det renne godt av.

  4. Stek hele sandwichen i en medium varm stekepanne og stek forsiktig og langsomt på begge sider. Du vil at osten i midten får tid til å smelte ordentlig, derfor burde du bruke minst 5 minutter til stekinga. Del i to og server, gjerne med en liten salat til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For ekstra god smak, ha litt grovhakket bladpersille i sandwichen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter