Hawaiian Grilled Cheese

Hawaiian Grilled Cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette smørbrødet skal være langt, akkurat som et surfebrett, Hawaiis nasjonale fremkomstmiddel. Du kan for eksempel bruke baguette, ciabatta eller lange skiver focaccia.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk ciabatta (baguette eller focaccia går også bra)
1 stk fersk ananas
1 ss maisolje (eller rapsolje)
1 ss TINE Meierismør
1 stk stor tomat
4 skiver Norvegia® Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.
    2. Skjær lange, brede skiver (ca. 15 mm tykke) av fruktkjøttet fra en fersk ananas med en skarp kniv. (Ikke ta med den trevlete kjernen.)
    3. Ha maisolje i en rykende varm jernpanne, helst med riller, om du har. Stek ananasskiver på begge sider til de er gjennomvarne og har fått flotte svimerker. Del brødet i to på langs, smør begge med meierismør og legg dem på en stekeplate med skjæreflatene opp. På den ene ha et lag med tomatskiver og Norvegiaskivene oppå. Sett dem under grillen (ca. 15 cm avstand). Pass godt på og ta ut når osten har smeltet og brødet er ristet gyllenbrunt. Legg ananasskivene oppå osten som du så dekker med topplokket. Aloha!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat