Hjemmelaget prim

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kjøp ferdig prim i butikken - eller lag den selv hjemme på ditt eget kjøkken. Dette deilige, smørbare pålegget laget av rester av brunost kommer til å falle i smak, spesielt hos de minste.

Antall porsjoner

Utstyr

Tomme syltetøyglass

Ingredienser

250 gTINE Gudbrandsdalsost Original eller andre typer brunost
2 dlTINE Skumma Kulturmjølk
1 dlTINE Kremfløte
1 tssukker

Slik gjør du det

    1. Del brunosten i biter og ha i en gryte med skummet kulturmelk, fløte og sukker.
    2. Rør til brunosten er smeltet og la det småkoke på lav varme i 30 minutter.
    3. Avkjøl ved å sette gryten i et bad med kaldt vann og røre slik at ikke primen blir kornete under avkjølingen.

Tips:

Du kan oppbevare prim i lufttette glass i flere uker i kjøleskapet. En morsom, spiselig gave å gi til den som har alt!

Kommentarer