Skip to main content

Hjemmelaget prim

Enkel
40min

Kjøp ferdig prim i butikken - eller lag den selv hjemme på ditt eget kjøkken. Dette deilige, smørbare pålegget laget av rester av brunost kommer til å falle i smak, spesielt hos de minste.

4.0
(131)
Next ImageHjemmelaget prim

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g
TINE® Gudbrandsdalsost eller andre typer brunost
1 ts
sukker

Fremgangsmåte

  1. Del brunosten i biter og ha i en gryte med skummet kulturmelk, fløte og sukker.

  2. Rør til brunosten er smeltet og la det småkoke på lav varme i 30 minutter.

  3. Avkjøl ved å sette gryten i et bad med kaldt vann og røre slik at ikke primen blir kornete under avkjølingen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan oppbevare prim i lufttette glass i flere uker i kjøleskapet. En morsom, spiselig gave å gi til den som har alt!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter