Hjemmelaget prim

Hjemmelaget prim

24
  • Enkel
  • 40 min
Kjøp ferdig prim i butikken - eller lag den selv hjemme på ditt eget kjøkken. Dette deilige, smørbare pålegget laget av rester av brunost kommer til å falle i smak, spesielt hos de minste.

Ingredienser

Utstyr

Tomme syltetøyglass
250 g TINE Gudbrandsdalsost Original eller andre typer brunost
2 dl TINE Skumma Kulturmjølk
1 dl TINE Kremfløte
1 ts sukker

Slik gjør du det

    1. Del brunosten i biter og ha i en gryte med skummet kulturmelk, fløte og sukker.
    2. Rør til brunosten er smeltet og la det småkoke på lav varme i 30 minutter.
    3. Avkjøl ved å sette gryten i et bad med kaldt vann og røre slik at ikke primen blir kornete under avkjølingen.
Tips

Du kan oppbevare prim i lufttette glass i flere uker i kjøleskapet. En morsom, spiselig gave å gi til den som har alt!

Kommentarer

  • Irene

    2 dager siden
    Jeg laget akkurat dobbel porsjon av primen. Den er veldig god, men også veldig syrlig!! Barna bare rynket på nesen etter å ha prøvd... Så dette blir voksen-prim 😆

     (0)

    • Celine , Kundeservice

      1 dager siden
      Takk for tilbakemeldingen Irene! Neste gang kan du prøve å øke sukkermengden litt for å gjøre den søtere😊

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat