Gratinert brød med kremost og salat
Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 skive godt brød
- 6 ss god olivenolje
- 0.25 ts salt
- 0.5 ts sort pepper
- 1 ss grov sennep
- 125 g TINE® Kremgo® Naturell
- 0.5 ts pepper
- 1 dl ruccola
Slik gjør du
1
Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
2
Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.
3
Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.
4
Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.
TipsServer gjerne med litt god spekeskinke til.