Arme riddere med ost

Arme riddere med ost

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 15 min
Lurer du på hva du kan bruke brødrester til? Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost, som brødmiddag eller som en hverdagsdessert med litt syltetøy på.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk egg
1 ½ dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller annen variant
¼ ts salt
1 dl Norvegia® Revet eller annen god hvitost
4 skiver brød eller loff
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Visp sammen egg og melk til røren. Ha i salt og revet ost. Skjær brød i skiver.
    2. Hell blandingen i et fat med kant, for eksempel en ildfast form, og legg brødskivene oppi. La dem bli godt gjennomtrukket i væsken.
    3. Smelt litt smør i en stekepanne på middels varme og stek arme riddere på begge sider til de blir lett gylne.
    4. Server nystekte arme riddere, gjerne med nyrørte bær eller noen skiver sprøstekt bacon.
Kommentar

Kommentarer

  • Victoria Müller

    3 år siden
    Disse arme ridderne var greie, men de originale er helt klart best.

    Kommenter  (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Victoria, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (1)


  • Ask Wilhelm

    4 år siden
    Hei! det er en veldig god oppskrift. Bruker den både til frokost, middag og kvelds:)

    Kommenter  (3)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Ask Wilhelm, Takk for hyggelig tilbakemelding. Selv om du har funnet en favoritt i Arme Riddere så vil jeg anbefale deg å variere kosten din enda mer, og benytte deg av mange av de andre oppskriftene våre på www.tine.no ;)

      Kommenter  (8)

    • Ask Wilhelm

      3 år siden
      Takk! for en fin tilbakemelding.

      Kommenter  (3)


Det er mye kjærlighet i god mat