Arme riddere med ost

Arme riddere med ost

5
  • Enkel
  • 15 min
Lurer du på hva du kan bruke brødrester til? Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost, som brødmiddag eller som en hverdagsdessert med litt syltetøy på.

Ingredienser

2 stk egg
1 ½ dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller annen variant
¼ ts salt
1 dl Norvegia® Revet eller annen god hvitost
4 skiver brød eller loff
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Visp sammen egg og melk til røren. Ha i salt og revet ost. Skjær brød i skiver.
    2. Hell blandingen i et fat med kant, for eksempel en ildfast form, og legg brødskivene oppi. La dem bli godt gjennomtrukket i væsken.
    3. Smelt litt smør i en stekepanne på middels varme og stek arme riddere på begge sider til de blir lett gylne.
    4. Server nystekte arme riddere, gjerne med nyrørte bær eller noen skiver sprøstekt bacon.

Kommentarer

  • Victoria Müller

    4 år siden
    Disse arme ridderne var greie, men de originale er helt klart best.

     (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Victoria, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat