Skip to main content

Stekt brød med kremost og skinke

Enkel
15min

Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

4.5
(4)
Next ImageStekt brød med kremost og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver
godt brød
6 ss
god olivenolje
0.5 ts
salt
0.25 ts
sort pepper
2 ts
grov sennep (kan sløyfes)
4 ss
TINE® Kremgo® Naturell eller annen smak
8 stk
skiver spekeskinke
1 beger
cherrytomat

Fremgangsmåte

  1. Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.

  2. Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.

  3. Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter