Ostemat med hummus, avocado og bacon

Ostemat med hummus, avokado og bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Spennende brødskive med Norvegia, bacon, avokado og hummus. Perfekt å servere til lunsj, eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

Hummus:

½ boks kikerter
2 ss sesamfrø eller tahini (sesampurè)
1 stk hvitløksfedd
1 ts salt
¼ ts paprikapulver
2 ss olivenolje
1 ss vann
3 ss sitronsaft
5 ss frisk koriander

Fyll:

4 skiver bacon
2 skiver brød
1 stk avokado
6 skiver Norvegia® Økologisk
1 dl friske krydderurt

Slik gjør du det

    1. Ha kikerter, sesamfrø, hvitløk, salt og paprikapulver i en blender. Tilsett olje, vann, sitronsaft og koriander. Kjør til du har en jevn pure.
  1. Fyll:

    1. Stek bacon og sett til side.
      Tips!

      Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

    2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør hummus på brødskivene.
    3. Skjær avokado i tynne skiver. Legg på ost, avokado og bacon. Topp gjerne med friske urter.
Tips!

I stedet for bacon, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat