Ostemat med hummus, avokado og bacon

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spennende brødskive med Norvegia, bacon, avokado og hummus. Perfekt å servere til lunsj, eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Antall porsjoner

Ingredienser

Hummus:

½ bokskikerter
2 sssesamfrø eller tahini (sesampurè)
1 stkhvitløksfedd
1 tssalt
¼ tspaprikapulver
2 ssolivenolje
1 ssvann
3 sssitronsaft
5 ssfrisk koriander

Fyll:

4 skiverbacon
2 skiverbrød
1 stkavokado
6 skiverNorvegia® Økologisk
1 dlfriske krydderurt
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Hummus:

    1. Ha kikerter, sesamfrø, hvitløk, salt og paprikapulver i en blender. Tilsett olje, vann, sitronsaft og koriander. Kjør til du har en jevn pure.
  • Fyll:

    1. Stek bacon og sett til side.

      Tips:

      Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

    2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør hummus på brødskivene.
    3. Skjær avokado i tynne skiver. Legg på ost, avokado og bacon. Topp gjerne med friske urter.

Tips:

I stedet for bacon, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentarer

  Legg til kommentar