
Ostemat med hummus, avokado og bacon
Enkel•15 min min
Spennende brødskive med Norvegia, bacon, avokado og hummus. Perfekt å servere til lunsj, eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.
Ingredienser
Antall porsjoner
Hummus:
-
½ bokskikerter
-
2 sssesamfrø eller tahini (sesampurè)
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 tssalt
-
¼ tspaprikapulver
-
2 ssolivenolje
-
1 ssvann
-
3 sssitronsaft
-
5 ssfrisk koriander
Fyll:
-
4 skiverbacon
-
2 skiverbrød
-
1 stkavokado
-
6 skiverNORVEGIA® økologisk
-
1 dlfriske krydderurt
Slik gjør du det
-
1
Ha kikerter, sesamfrø, hvitløk, salt og paprikapulver i en blender. Tilsett olje, vann, sitronsaft og koriander. Kjør til du har en jevn pure.
Fyll:
-
2
Stek bacon og sett til side.
Tips
Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.
-
3
Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør hummus på brødskivene.
-
4
Skjær avokado i tynne skiver. Legg på ost, avokado og bacon. Topp gjerne med friske urter.