Gratinert brød med kremost og salat

Gratinert brød med kremost og salat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Stekeplate med bakepapir
4 skiver godt brød
6 ss god olivenolje
¼ ts salt
½ ts sort pepper
1 ss grov sennep
1 beger TINE Kremgo’® Naturell
½ ts pepper
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
    2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.
    3. Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.
    4. Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.
Tips!

Server gjerne med litt god spekeskinke til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat