Gratinert brød med kremost og salat
Enkel•15 min min
Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 skivergodt brød
-
6 ssgod olivenolje
-
¼ tssalt
-
½ tssort pepper
-
1 ssgrov sennep
-
125 g
-
½ tspepper
-
1 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
-
2
Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.
-
3
Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.
-
4
Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.