Gratinert brød med kremost og salat

Gratinert brød med kremost og salat

0
5
Enkel15 min
Gratinerte brødskiver med sennep og kremost. Det enkle ostesmørbrødet er ofte det beste.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 skiver
    godt brød
  • 6 ss
    god olivenolje
  • ¼ ts
    salt
  • ½ ts
    sort pepper
  • 1 ss
    grov sennep
  • 125 g
  • ½ ts
    pepper
  • 1 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm stekeovnen til 175 °C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.

  2. 2

    Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør olivenolje på begge sider av brødet. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak midt i ovnen til de blir lett gylne. Dette tar 8-10 minutter.

  3. 3

    Smør skivene først med et tynt lag sennep, så et godt lag med kremost. Kvern litt sort pepper over.

  4. 4

    Gratiner skivene under grillelementet i ovnen til de får en gyllen skorpe. Server med rucculasalat.

Tips

Server gjerne med litt god spekeskinke til.

Del denne oppskriften: